fredag 26 september 2008

Jotex-shopping trots allt

Jag trillade in på Jotex idag igen. Å gissa vad som hände? Jag hittade massor med fina saker som jag ville ha. Jag undrar om det kan vara så att jag helt enkelt inte var på julshoppinghumör sist (hur man nu inte kan vara det!)? Hur som helst, jag har ändrat mig och lite saker är nu påväg hem till Julflickan.

Direkt jag såg dessa söta sängkläder kände jag bara "vill ha, vill ha". När jag sedan hittade en erbjudandekod (som gav 50% på den dyraste varan) som gjorde att ett set på 4 (2 örngott och 2 påslakan) gick på endast 99.50:- kunde jag inte låta bli. Vilket fynd! Å så himla fin vår dubbelsäng kommer bli med sådana här heljuliga sängkläder.

När jag väl hade bestämt mig för sängkläderna var det inte svårt att hitta massor av saker som jag också skulle vilja beställa hem. Men förutom sängkläderna blev det "bara" 2 plädar och 3 kuddfodral. Plädarna kostade endast 49.90:- och de matchande kuddfodralen 119,70:-.


Jisses vad jag längtar efter att få julpynta nu! Jag tror att dessa nybeställda saker kommer bli alldeles perfekta i vårt julpyntade hem.

Psst!
Erbjudandekoden är 82904.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Tack du är en ängel utan vingar! Jag har varit så sugen på att beställa ett överkast till dubbelsängen men dom är ju sååå dyra. Och helt plötsligt kommer jag in på din blogg och börjar läsa om allt om julen. Sen vips så ser jag där, koden!
Tack, du har förgyllt min dag och min jul nu när jag får bädda fint ;)

Julflickan sa...

Vad roligt att jag kunde glädja dig genom att lägga ut koden. Min förhoppning var just det, att fler skulle få nytta av den! Hoppas du blir supernöjd med ditt nya överkast! :)

Hanneles jul sa...

Vi har jullakan, det är kul :)

Julflickan sa...

Ja, det känns riktigt kul med jullakan :)