måndag 27 oktober 2008

Julmustpremiär

Jag har ju glömt att berätta att jag hade julmustpremiär i fredags. Det är egentligen för tidigt, men hur ska man kunna hålla sig när den står i affären och lockar en? Sedan har jag aldrig lyckats dricka mig less på julmust så det är ingen fara på taket.

Jag blev dock lite besviken då det var så lite kolsyra i musten men det blir ju lätt så när den är i plastflaska. Den perfekta julmusten för mig är i glasflaska och inte någon light-variant. Men även om musten inte var perfekt i fredags så var det ju såklart huur gott som helst!

Julen kommer allt närmare! Mindre än 2 månader kvar till julafton...

7 kommentarer:

Julbloggarn sa...

Hade våran julmust premiär i slutet av förra veckan. Något tidigt kanske, men det går som sagt inte hålla sig när man ser dom i affären :)

Julflickan sa...

Härligt att höra att jag inte är den enda som smakat på julen lite för tidigt ;D

Helen sa...

Maken tyckte vi skulle köpa när vi handlade i fredags men jag stod emot, vill vänta lite till men oj, vad det lockar. Jag föredrar Apotekarnes julmust, antagligen för att det var den jag drack som barn.

Julflickan sa...

Helen - Bra jobbat! Om min sambo skulle föreslå att vi skulle köpa julmust skulle jag aldrig kunna hålla mig. Jag gillar också Apotekarnes julmust bäst och helst av allt då i glasflaska :)

Emma sa...

Smakade också förra veckan, KUNDE inte stå emot. ville inte stå emot:)
Det måste vara den godaste drycken som finns ju:)

Hanneles jul sa...

Jag har köpt 5 liters dunk svagdricka :)

Julflickan sa...

Oj Hannele, du slår på stort :)