torsdag 6 november 2008

Julbocken i Gävle

I Aftonbladet kan man läsa att årets Julbock i Gävle inte är impregnerad med flamskyddsmedel. Den har varit det de sista två åren och då lyckats överleva. Vad tror vi om dess överlevnad i år? Kommer den, som den för det mesta gör i juletider, brinna ned?

Jag har ingen personlig koppling till Julbocken då jag aldrig har sett den med egna ögon men det har ju varit lika spännande varje år att se om den lyckas överleva.

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag tror inte att den kommer få stå ifred. Länken till pappersstjärnorna är uppdaterad i min blogg och ska nu funka! ha en bra dag! /Anna

Julbloggarn sa...

Nej jag tror inte heller att den kommer att få stå ifred, det är ju lite av "tradition" att elda upp den. Hoppas att den står iallafall :)

Sofie sa...

Jag hoppas också att den får vara ifred, iallafall tills efter jul! =)

Helena - CozyChristmas sa...

Jag bor ju i Gävle så jag har sett den både en och femtioelva gånger. Den är mäktig. Hoppas att den får stå men jag tvivlar enormt starkt på att så blir fallet.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色