fredag 25 september 2009

Ett nytt hem i år

I år har jag den stora glädjen att få julpynta en hel ny lägenhet. Jag och min sambo fick nämligen ett ryck i våras och sa upp vår gamla för att flytta till Paris under hela sommaren. Där nere studerade vi franska på Sorbonne och levde loppan. Fullt lika kul var det inte att komma hem till en ny lägenhet med alla saker i kartonger samtidigt som vi båda började våra kurser på universitetet. Nu börjar vi dock äntligen få lite ordning här hemma och jag kan äntligen släppa lös min jullängtan.

Då vår nya lägenhet är ganska olik den förra innebär det att en del nya julsaker måste införskaffas. Vi behöver bland annat nya gardiner till kök och vardagsrum samt kanske nya adventsljusstakar till våra fönster. Det känns såklart riktigt roligt för en julfantast som mig! Är man dessutom ute i god tid och spanar runt både på nätet och i butiker behöver det inte ens bli särskilt dyrt.

Nu ska jag surfa runt lite hos er andra och se vad ni har haft för er den sista tiden. :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Spännande att julpynta ett nytt hem! verkar finnas mycket snyggt att köpa till jul det lilla som jag sett än så länge av årets utbud!

Julflickan sa...

Anna - Ja, det känns riktigt spännande. Å jag är helt övertygad om att jag ska hitta fina nya saker att fylla mitt hem med :) Det brukar ju alltid komma så mycket fint inför jul!