onsdag 14 oktober 2009

Efter genomläsningen av Allers Julmagasin

Igår köpte jag som sagt Allers Julmagasin och jag kände mig som ett litet barn på julafton när jag kröp in under filten i soffan och började läsa den. Det är alltid lika roligt att läsa ett rykande färskt nummer av en jultidning. Då känns det verkligen som att julen är på intåg..

I Allers Julmagasin finns egentligen allt man kan önska sig (hemmareportage, julklappstips, pyssel, recept och så vidare) men jag kan ändå inte låta bli att, precis som förra året, känna att det inte så mycket nytt i tidningen. Men trots att den inte ger mig någon direkt aha-upplevelse så är det alltid roligt att bläddra i en jultidning och inspireras. Lite idéer för mitt eget julpyntande väcks alltid och det finns alltid något recept som jag vill testa på (Mandelkrisp på s. 87 och Gudomliga kanelhjärtan på s. 103). En jultidning kan nog aldrig bli helt fel..

Vad tyckte ni om den?

Foto: Julflickan

4 kommentarer:

Dorpan sa...

kanelkakor är jättegoda, men jag har ett helt annat recept och gör stjärnor hihi.... ja allers-....det är ofta samma visa men man måste ju ha den för att få lite nya ideer =)=) man kan ju inte låta en jultidning gå ur handen=)

Tina´s Jul sa...

Jag har precis lästen och jag blev tyvärr lite besviken men det var mysigt att bläddra i den ändå och några juliga tips fick man allt.

Som Dorpan skriver man kan ju inte låta en jultidning gå ur handen=)

Mer av allt sa...

Jag blev besviken men måste läsa igenom den igen. Kramar från mig

Julflickan sa...

Dorpan - Nej, du har rätt. Man kan bara inte missa en jultidning :)

Tinas Jul - Jag håller med dig om att det var mysigt att bläddra i den! Å lite idéer får man ju alltid :)

Mer av allt - Jag hoppas du tycker bättre om den efter några genomläsningar.. annars får vi hålla tummarna för de andra jultidningarna :)