fredag 20 november 2009

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar tills det är dags att börja plocka fram julpyntet. Tiden har gått så fort! Nu sista veckan ska jag städa lägenheten, införskaffa det sista som jag behöver (bland annat 4 blockljus till adventsljusstaken) och fixa mina blomsterarrangemang. Jag vill ha allt färdigt så jag kan hänge mig helt åt att julpynta och att njuta av att julen äntligen är här..

Vissa av er har redan tagit fram ert julpynt. Jag hoppas ni har det riktigt mysigt hemma nu! Lite avundsjuk är jag allt.. helgen när man tar fram sitt julpynt är bland de bästa på hela året.. men jag får min helg nästa vecka.. Åh, jag längtar!

8 kommentarer:

Sofie sa...

Åh jag längtar också jätte mycket tills jag får sätta upp julpyntet nästa vecka. Med julpynt menar du gardiner och ljusstakar och så eller tar du fram "allt" nästa helg. Haha jag har sånt problem för jag har mycket tomtar och så men vet inte nä rjag ska ta fram allting lixom, första advent känns tidigt men ändå är man så sugen:) Såg förresten att du tipsat om mandelmassa i lussekatterna, tack för det!

Sofie sa...

Hej förresten, vart fick du tag i dina snöflingor som du har på bloggen...Dom var så fina, sånna vill jag också ha=) Tycker inte så mycket om dom jag har.

En riktig jul sa...

Jag har julpyntat mitt kök nu =) Det blev jättemysigt! =)

vitavillan sa...

Jag längtar också!
Brukar vänta lite in i december med julpyntet, men pyntar alltid med adventspynt innan 1:a advent.

Marianne sa...

Men hallåååå....det är inte jul nästa helg. 23 december ska julpyntet fram. Till advent är det ljusstakar, stjärnor och ev. lite juliga dukar. Tur att man får göra som man vill. Ha det så mysigt!

Julflickan sa...

Sofie - Jag brukar börja med att byta gardiner och ställa fram adventsljusstakar.. men när julkartongerna väl är framme kan jag inte riktigt låta bli att ha allt framme :)

Julflingorna hittar du här: http://fixa-din.blogspot.com/2009/10/fallande-sno.html

En riktig jul - Det förstår jag!

Vitavillan - Jag tar fram nästan allt med en gång.. det blir såå mysigt!

Marianne - För mig är julen mer än en månad lång.. en tid då jag njuter och myser för fullt. Julen är inte bara julafton för mig. Vanligtvis är jag borta över jul.. så om jag skulle pynta den 23:e skulle jag aldrig få ha något julpynt hemma. Å jag älskar ett julpyntat hem.. så jag pyntar till första advent! :)

Anonym sa...

Lam du inte visa en bild på blomster anrangamanget när du är klar? Jag behöver lite mera insperation till mina amaryllisar och hyacinter :)

Julflickan sa...

Tomtenissans - Bilder kommer :)