onsdag 25 november 2009

Jul med Tv4

Pernillas Jul
I Pernillas Jul bjuder Pernilla Wahlgren in till sitt hem på Lidingö utanför Stockholm för att inspirera till julmat, bakning och pyssel. Pernillas barn hjälper till att göra det mysigt inför julen men även andra nära och kära hälsar på.

Sänds på Tv4+ klockan 21.00 i fyra veckor med start ikväll, den 25/11.

Lottas Jul på Liseberg
Lottas jul på Liseberg är en klassisk julkonsert med Lotta Engberg, från stora scenen på ett julsmyckat Liseberg. Det blir ett pärlband av nyskrivna låtar och julklassiker. Med på scen finns Sven Wollter och Nordman, som båda sjunger duett med Lotta.

Sänds på Tv4 klockan 20.00 den 7/12.

Jul med Ernst
I Jul med Ernst får tittarna i två program följa med Ernst Kirchsteiger till hans eget smultronställe, ön Öja utanför Nynäshamn. Här förbereder han sitt julfirande med julpynt, inredning och matlagning och till sin hjälp har han både kända och okända ansikten.

Sänds på Tv4 klockan 21.00 den 18/12 och den 21/12.

O, helga natt
På självaste julafton leder Ernst hela Stortorget i Örebro i allsång i programmet O, helga natt. Han får sällskap på scenen av bland andra Charlotte Perrelli, Brolle, Oscar Bly och en stor orkester.

Sänds på Tv4 klockan 20.00 den 24/12.

Äntligen Hemma Jul
Martin Timell, Lulu Carter och Karin Mannerstål och resten av gänget bjuder på inspirerande inredningstips och pyssel inför den stundande julen i årets Äntligen hemma jul.

Sänds på Tv4 klockan 20.00 den 22/12.

Bingolottos Uppesittarkväll
Som traditionen bjuder sänds Bingolottos uppesittarkväll dagen före julafton. Lotta Engberg med gäster spelar bingo, spånar fram julklappsrim och ger sista minuten-tips.

Sänds på Tv4 klockan 20.30 den 23/12.

0 kommentarer: