torsdag 19 november 2009

Julskinka från RidderheimIdag fick jag ett riktigt stort paket levererat hit hem. Det var Ridderheim som hade skickat en kylväska åt mig som innehöll deras e-nummerfria julskinka samt pressreleasen till den både i pappers form och på skiva. Här kan du läsa pressreleasen.

Jag tycker det låter riktigt bra med en julskinka utan e-nummer (för vem vill stoppa i sig en massa tillsatser?) men nu är jag vegetarian och äter inte julskinka i överhuvudtaget. Skinkan befinner sig därför redan hos min kära vän J som ska tillaga den och lämna sitt utlåtande. Jag lovar att skriva här i bloggen så snart jag fått veta vad hon tyckte om den!

Någon av er som funderar på att köra e-nummerfritt i år? Eller är det många vegetarianer där ute, precis som jag?

3 kommentarer:

En riktig jul sa...

Jag försöker äta så e-nummer fritt som möjligt överlag(är ju vegeterian också) men det är sååå svårt!! Det finns E nummer ÖVERALLT!! :P

Julflickan sa...

En riktig jul - Ja, jag håller med dig. Helt galet vad tillsatser man stoppar i sig egentligen..

Anonym sa...

Hejsan
Jag är inte vegitarian men äter inte griskött. Mår inte bra av det helt enkelt och föredrar fågel och fisk om jag ska äta kött.
Men oavsett vad man stoppar i sig så är det väl självklart att man önskar det ska vara hälsosamt och utan tillsatser av olika slag SÅ denna julskinka var ju verkligen på tiden för hälsosmat kött förutsätter hoppas jag att djuren också fått haft ett bra liv.
Trevligt att hitta din blogg då jag sökte på julblogg efter lite rolig inspiration.
Ha det gott och keep on blogging