söndag 1 november 2009

Marabou Vinter

Det har skrivits mycket om Marabou Vinter här bland julbloggarna den sista tiden. Vissa tycks älska den medan andra inte gillar den riktigt lika mycket. Mitt spontana intryck igår efter en bit var att jag inte alls gillade den men idag när jag gav den en ny chans slank några bitar åtminstone ned. Men den är verkligen ingen favorit hos mig.

Jag säger Nej Tack till Marabou Vinter, vad säger Du?

6 kommentarer:

alexandra sa...

jag säger JA TACK! älskar den=) och den är super super god till kaffet=)

Mer av allt sa...

Jag är så nyfiken på den men har ännu inte sett den i någon av de affärer jag besöker.

Lina sa...

Jag säger: Njaah. Marabou Vinter var mycket godare än Marabou Sommar, men jag föredrar fortfarande den klassiska Marabouchokladen. Dock kmmer jag nog köpa en Marabou Vinter och ha hemma till jul bara för sakens skull. Har du smakat Ballerina pepparkaka?

Steph sa...

Nä jag tycker inte heller Marabou Vinter var mycket att hurra över... lite synd, för nu har jag en chokladkaka som ligger här hemma och skräpar haha:)

Elin - Julbloggen sa...

JA TACK!! den är underbar!

Julflickan sa...

Alexandra - Jag kan tänka mig att den passar bra till kaffe. Den smakar ju ganska mycket.. så jag tyckte inte att den var så passande som filmgodis. Men kanske till en kaffekopp då :)

Mer av allt - Jag hade inte heller sett den före jag sprang på den av en slump i lördags! :)

Lina - Jag föredrar också den klassiska marabouchokladen :) Jo, jag smakade Ballerina pepparkaka i lördags. Jag tyckte den var godare än chokladen.. Har du smakat den?

Steph - Hehe, det har jag med. :)

Elin-Julbloggen - Vad härligt att du tycker så :)