måndag 16 november 2009

Rädda julmusten - panta era flaskor!

Jag tycker att julmust på glasflaska är absolut godast så jag blir ledsen när jag här läser att julproduktionen av julmust på glasflaska är hotad på grund av brist på flaskor. 33-centilitersflaskorna är nämligen slut på bryggerierna och nu vädjar branschorganisationen Sveriges Bryggerier konsumenterna att gå och panta sina flaskor så julen kan räddas. Tydligen så behöver de få in 100 000 flaskor den här veckan för att julproduktionen inte ska vara hotad.

Så alla ni som har 33-centiliters flaskor hemma: panta dem nu i veckan! Vi får ju bara inte riskera att bli utan julmusten..

5 kommentarer:

Hanneles jul sa...

Bra påminnelse.

Julflickan sa...

Hanneles jul - Det är så lätt hänt att glömma att panta sina flaskor.. men nu måste alla skramla ihop samlingarna de har hemma!

Joakim Karlsson sa...

Som tur är finns det en motrörelse. Gruppen "Panta flaskor och rädda julmusten!" på Facebook har som uppgift att sprida kunskapen om situationen och få ännu fler att panta sina flaskor i tid.

Kom ihåg, varje flaska gör en skillnad!
(glöm inte heller att bjuda in julmustsälskande vänner)

http://www.facebook.com/group.php?gid=173619157595&ref=nf

Julflickan sa...

Joakim Karlsson - Jag har gått med och bjudit in alla mina vänner. Allt för att rädda vår julmust!

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!