lördag 28 november 2009

Tävla och vinn en mobiltelefonNu kör vi en ny tävling här i bloggen. Doro sponsrar med mobiltelefonen Doro PhoneEasy 410gsm som vinst!Doro PhoneEasy 410gsm är en användarvänlig och vikbar seniormobil. Stora knappar med bra separering och en tydlig färgdisplay gör det enkelt att både ringa och skicka sms för den som kanske är lite äldre och kanske har lite nedsatt syn. Då telefonen är vikbar behöver man inte krångla med knapplås utan det är bara att vika ihop den.En perfekt julklapp för en aktiv senior som behöver en mobiltelefon för att kunna hålla kontakt med nära och kära!Vill du vara med i utlottningen av telefonen? Då behöver du bara skriva en kommentar till det här inlägget och berätta vem du skulle vilja ge telefonen till och varför den personen skulle behöva den här telefonen. Om du har en blogg får du hemskt gärna länka till tävlingen!Tävlingen avslutas den 6/12 klockan 23.59.


Lycka till!


Tävlingen är avslutad, grattis Annawii!

71 kommentarer:

Mia sa...

Jag är med och tävlar!
Skulle vilja ge min farmor telefonen eftersom hon bara har mobiltelefon och ingen fast telefon längre, den hon har nu har väldigt små knappar och otydlig display så det skulle va kul att få ge henne en ny!
Jag länkar på min blogg:
www.miasbloggning.blogspot.com
/Mia

Natalie R sa...

Är jag pinsam om jag säger att jag skulle vilja ha mobilen själv? *rodnar lite smått* Nog för att min nuvarande är trasig sedan länge och lever sitt eget liv, men faktum är att jag inte alls ser något negativt med den här mobilen. Stora knappar är jätteskönt och vänligt när man har långa naglar (fy för de där smååå där man ständigt lyckas trycka på minst tre knappar samtidigt) och ljudet i vikbara mobiler är oftast oslagbart. Jag må dessutom vara 23, men jag behöver faktiskt inte mer än att kunna sms:a och ringa med min mobil - resten känns rätt onödigt.

Jag är med andra ord inte senior eller generös (i det här fallet vill säga) men hoppas ändå på att kunna vinna. Det vore inte en dum julklapp! :-D


Trevlig adventshelg!

Ninnie på Ninni med e sa...

Hej!

Jag skulle vilja ge den till min mormor, hon har nu haft en mobiltelefon i över ett år som hon endast använder för att ringa på. Sms:a klarar hon inte av då knapparna är för små och täta vilket inte verkar vara några problem med denna mobil!! Ibland är det mycket smidigare att sms:a varför jag tror hon skulle uppskatta denna mobil till tusen!
Kram Ninnie

Rebecca sa...

Jag är jätte gärna med och tävlar.
Jag skulle ge telefonen till min mamma, den mest otekniska personen ever som dessutom behöver en ny telefon. Hon behöver två funktioner- ringa och svara, i en telefon för att vara nöjd ch därför envisas hon med att gå med en mobil från 1800-talet fortfarande.
Jag håller mina tummar hårt, hårt!
Med vänlig hälsning
Rebecca

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Jag vill vara med och tävla!
OM jag vinner så skulle jag ge telefonen till min pappa. Hans armar räcker lixom inte till när han kollar sin telefon, så en seniormobil skulle passa honom perfekt!

Länkar i bloggen så klart:
http://elmida.se/wp/?p=3144

*Håller tummarna och hoppas på tur*

Magdalena sa...

Hej! Jag vill vara med och tävla. Jag skulle ge mobilen till min käre pappa som länge sökt en användarvänlig mobil utan överflödiga funktioner sen hans kära Nokia 3310 gick sönder.

Jul i laloland sa...

Vad är en senior? Någon över 60 som man ser ut som en tant/gubbe? Någon som äter middag kl 16.00 och som älskar Allsång på Skansen och lägger sig klockan 22.00? För då är ju jag senior och jag behöver en ny mobiltelefon. Den jag har nu är 6 år gammal, lever sitt eget liv och skickar t.o.m sms ,som jag skickade för 3 år sen, till sig själv. Begreppet senior är luddigt och jag som är 60+ i själen, ser dåligt och är lika fattig som en pensionär har inte råd att köpa någon ny telefon.

p.s. Finns en länk på min blogg. d.s.

Pysselkiisen sa...

Jag vill gärna vinna telefonen till min morfar. Han är ute flera gånger i veckan och spelar långgolf, men sedan han fick en stroke förra hösten har vi alla varit lite orolig för hans hälsa och det hade varit skönt om han haft en mobil att ha med sig ut på banan!

Jag länkar från min blogg med bild här: http://pysselkiisentavlar.blogspot.com/2009/11/tavla-om-en-mobiltelefon-612.html

Maritha sa...

En telefon jag nog skulle ge,
till mig själv och äntligen få le.
Den jag nu har,
finns det inget batteri kvar i.
Det slutade bara fungera,
så ingen når mig numera.

Carolina sa...

Jag skulle ge telefonen till min mamma, hon beklagar sig jämt över att hon inte "fattar något" på mobiltelefoner så en användarvänlig vore perfekt för henne. Hennes gamla har dessutom gått sönder så hon är i stort behov av en ny!

Länk: http://carolina1979.blogg.se/tavlingar/2009/november/tavling-hos-julflickan-612-09.html

Natalie sa...

Självklart vill jag vara med även här! :)
Den as snygga mobiltelefonen hade jag gett till min tvillingsyster i julklapp. Dels för att hennes nuvarande är riktigt dålig, men mest för att hon önskat sig en sådan i juklapp! :) Det hade varit underbart om jag vinnit den, eftersom hade jag haft pengarna att köpa den till henne hade jag gjort det snabbare än snabbt! Jag och min tivllingsyster har en riktigt bra syskonrelation och hon är den bästa systern man kan ha! <3
Tack att du tipsade att jag kunde vara med och tävla även här ;). Massa varma kramar och hoppas verkligen att jag vinner nu :) Hade suttit perfekt i denna situation :)<3<3<3

Natta sa...

Den är jag gärna med åå tävlar om här oxå !
Skulle ge den till min bror som ställt uppp i vått och torrt. Han sku behöva den där åå som ett tack för allt han ha gjort för mig :)

Natta sa...

Den är jag gärna med åå tävlar om här oxå !
Skulle ge den till min bror som ställt uppp i vått och torrt. Han sku behöva den där åå som ett tack för allt han ha gjort för mig :)

Emelie sa...

Jag kom precis på att jag självklart skulle ge den här telefonen till min mormor (som bor ensam efter att min morfar gick bort förra sommaren). För att vi i familjen ska slippa vara oroliga över vad som händer när hon är ute och reser osv. så vorde det den absolut bästa julklappen till henne från mig! /Emelie

Andréa sa...

Hejsan! :)

Jag är med och tävlar! :)

Jag vill ge denna suveräna mobiltelefon till antingen min farmor, eller min lillasyster.

Det är så att min syster glömde sin väska på bussen förra veckan, och hon fick aldrig tillbaka den, och i väskan låg pengar, kamera, mobil, allt möjligt.. Det måste ha varit någon som snott väskan alltså. :(
Så hon behöver verkligen en mobiltelefon! :)

Min farmor däremot, hon har en mobiltelefon, men hon ser ju inte så bra längre, och knapparna på den mobiltelefonen som hon har är pytte pytte små! Även skärmen, bokstäver, siffror, menyer, osv på mobiltelefonen är väldigt små. Det är också mycket krångliga funktioner på den mobiltelefonen hon har som hon inte riktigt förstår sig på (enligt henne själv; en lite väl avancerad telefon för henne), Så hon har det väldigt jobbigt med denna mobiltelefon som hon har nu, Hon frågar alltid mig om råd och hur hon skall göra. ;)
Och just en Doro mobiltelefon skulle passa henne utmärkt, eftersom knapparna är stora, siffrorna är stora, och den har väldigt enkla funktioner (dvs. inte så mycket funktioner alls).
Jag har även funderat på tidigare om jag kanske skulle ta och ge henne en sådan här mobiltelefon någon gång när jag har råd, Så denna tävling passar mig utmärkt! :) Jag skulle bli så underbart glad om jag vann denna Doro mobiltelefonen, så att jag kan ge den till antingen min mobil-löse lillasyster, eller min lilla farmor. :)

Min blogg: http://tjajkovskij.blogg.se/

Min email: anders.ryngdahl@comhem.se

Kram/Andréa~~^.^

annawii sa...

Åh vilken bra tävling!

Jag har länge velat köpa en Doro åt mina kära far eftersom han alltid klagar på att alla mobiltelefoner har så små knappar. Eftersom jag pluggar har jag inte ekonomin till det men det skulle värma mitt hjärta enormt att få ge honom en sådan. Han är världens bästa pappa och förtjänar verkligen en extra fin julklapp i år!


annamariaevelina@hotmail.com

pillabrita sa...

Va kul att få va me doch tävla om en mobiltelefon!! Det kan inte passa bättre än nu. Om man får ge bort telefonen till sej själv, skulle jag vilja göra det. Vi har en 6-årig son som är född med Downs syndrom. Han går på vanligt dagis, där han stortrivs. Han är väldigt infektionskänslig, får ofta febertoppar som håller i sej några dagar och sen är han pigg igen. Och då behöver jag kunna nås på telefonen ALLTID. Men ibland slår min gamla av sej, och då kan jag ju inte bli nådd. :)
Får man inte ge till sej själv så skulle jag ge min kompis den. Hon har en flicka med epilepsi och måste också kunna bli nådd på telefon. Och självklart så länkar jag till din sida. Du har en jättemysig sida. Trevlig första advent!

Margareta sa...

Skulle utan tvekan ge den till min man då han har en gammal Nokia 3330. Han är utan tvekan en bra kandidat till denna telefon.

Malin sa...

Jag vill vara med och tävla.
Jag har en mormor som har kommit så långt. Hon är numer nykter alkoholist och kommit så långt att hon är ute och går varje morgon oavsett väder och på så sätt gått ner 15kg på 1,5 år, hon dricker inte en droppe, hon har lärt sig använda mobil (hennes otekniska sida till trots), hon har dessutom köpt en laptop och lärt sig använda internet. Hon är utan tvekan den bästa som finns. Hon ställer numer upp så mycket hon kan och blir glad över att kunna vara med så mycket. Nästa steg för henne är att betala räkningar via internet. Hon är 67 år och helhäftig.
Det har även blivit så att hon och min morfar ska följa med min familj som traditionsenligt åker till Vemdalen över jul och åker skidor. Detta hade inte varit möjligt för tre år sedan bara.
Jag vill därför visa min mormor uppskattning genom att ge henne en telefon som är lite "enklare" att se knapparna och fälla ihop telefonen och inte tänka mer på det. Jag vet att hon skulle börja gråta och aldrig glömma det. Därför vill jag ha telefonen för att göra någon annan glad.
MVH
Malin

Irma sa...

Tack för tipset! Självklart är jag med!!! :)Länk: http://soedermalmskan.blogspot.com/2009/11/doro-telefon-hos-julbloggen-612.html

Telefonen skulle min dotter få som precis fått egen lägenhet, en inflyttningspresent!!!

Ha en underbar kväll!!

alexandra sa...

Jag skulle vilja vinna denna mobil oh ge den till min dotter.Hon råkade tappa sin förra i toastolen...Så nu är hon utan mobil..

Hella sa...

Tack för tipset :) jag vill gärna vara med att tävla!
Om jag vinner skulle jag ge den till min underbara mor som har problem med sina händer och har svårt med sin nuvarande mobil,det är inte så lätt att slå nummer eller smsa för henne med små knappar, så en sådan mobil skulle passa henne perfekt!

Länkat med så klart :)

http://hellastavlingsblogg.blogg.se/

Fick tyvärr inte med bilden?

Håller tummarna :)

Patricia sa...

Jag skulle ge den till min mormor som tyvärr fått hjärtfel och det vore jättebra om hon hade en mobiltelefon med sig när hon bl.a. åker omkring i skogen och kollar på djur. Vi har försökt att hon kan få låna våra "gamla" mobiltelefoner men de är alldeles för små och krångliga enligt henne.
Länkar givetvis!
www.patriciaaxelsson.blogg.se

Sofie Holm sa...

Hej jag är gärna med och tävlar! :)

Om jag skulle vinna mobilen så skulle jag ge den till min mamma. Inte i julklapp utan som i födelsedagspresent! Just precis, min mamma fyller nämligen år på julafton! Tänk dig vad ledsen hon måste ha varit när hon var liten, alla andra barn fick ju presenter på Hennes dag! Som plåster på såren då mamma var ledsen som ett litet barn så skulle den här telefonen vara perfekt! Stora knappar och snygg design,kan det bli bättre? Mamma har alltid gett oss fyra barn nya mobiler, nu är det hennes tur! HEJA MAMMA. Ha det bäst :) Kram

evamar sa...

Min farmor ringer alltid och frågar om sin mobil och hur den funkar och det är hopplöst att förklara. En ny ENKEL mobil vore inte bara en julklapp åt henne utan faktiskt åt hela släkten, som skulle slippa ägna timtal åt att ställa in saker som hon lyckas nollställa med några snabba knapptryckningar.

PS. Jag länkar i min tävlingsblogg:

http://evamar.blogg.se/2009/december/mini-goodiebag-7-december.html

Jeanette S sa...

Jag är i akut behov av en ny telefon då min nuvande precis har gått sönder. Då jag snart blir arbetslös känner jag inte att jag vill lägga några pengar på en ny telefon så det hade varit fantastiskt om jag hade vunnit.

Heidi sa...

Jag är supergärna med och tävlar :-)

Om jag vinner, så hade jag gett den till min (snart pensionerade, men ack så pigga) far som ständigt är i farten men fortfarande (!) är utan mobiltelefon. Vi bor i olika städer (han i Luleå, jag i Umeå) och jag vill så gärna kunna ha mer kontakt med honom än vad jag har i dagsläget, då han saknar en mobil.

Det hade varit den perfekta julklappen till honom :-)

God Jul! kramis Heidi

Julhuset sa...

Skulle gärna ge min mor en lätt användbar telefon, tekniknörd som hon är.

Anonym sa...

Hej!
Självklart vill jag va med i tävlingen.Om jag vinnre behåller jag mobilen själv eftersom jag är senior och vistas mycket i skog o mark och min nuvarande mobil har små knappar och svår att se (glasögonen glöms ju hemma ibland)
God Jul från sijo

sandra sa...

Hej

Jag skulle ge telefonen till min underbara morfar som är helt värdelös på teknik! Jag har länge funderat på att ge honom en ny mobiltelefon men det har inte blivit av att jag köpt en till honom. Han har varit ett stort stöd för mig när jag varit sjuk och inlagd på sjukhus. När mina föräldrar inte var närvarande tog han hand om mig när jag var liten och jag känner att jag verkligen skulle vilja ge honom något som han faktiskt kan ha nytta av i julklapp och inte bara en flaska billigt rödvin eftersom det är det enda min ekonomi klarar av.

janedoe7007@gmail.com

Maddie sa...

Jag är med! :)
Jag skulle ge den till min mamma. Hon har väldigt svårt för telefoner och förstår sig inte på hur man smsar osv.. Så denna mobilen vore toppen för henne. Kul när hon sagt att hon inte vill ha något särskilt i julklapp så skulle hon få en helt ny mobil! Jag hoppas :)
Mvh
mail: maaddeh(at)hotmail.com

Millah sa...

Jag skulle vilja vinna för att ge denna telefon till min syster.
Eftersom att hon verkligen är värd det.Hon har haft så otur alltid med sina telefoner. Antingen har dom gått sönder eller så har dom blivit stulna. Och nu när vi int bor i samma stad längre så skulle det vara roligt och ge henne något hon skulle bli glad över. Jag hoppas så mycket att jag har turen med mig. Hon är världens bästa människa och hon är världens bästa syster.. Jag hoppas!
Ha det bra så länge
Kramar

Moa sa...

jag är med! ^^

om jag har turen att vinna skulle jag ge den till min pappa eftersom han har sett en sådan i affären och då sa han att en sådan mobil skulle vara bra för mig :)

han har ganska stora fingrar och det är svårt att trycka på dom små knapparna han har nu :P

Ha det bra! :D

Linda sa...

Jag är med för att min gamla ericsson är helt kass den fungerar när den vill själv helt enkelt. Ibland så är det ingen som hör mig,högtalaren är paj,displayen är sprucken, ja säg ngt som inte är sönder på min mobil=( Nu behöver jag verkligen en ny mobil så såg jag denna underbara telefonen som skriker mitt namn Liinda jag vill komma i dina händer;)
Jag behöver verkligen en ny telefon, håller verkligen tummarna för denna chansen att vinna drömmobilen!

sandra sa...

Låter kanske ego men jag skulle behålla den själv! Har ingen ursäkt varför jag skulle vilja vinna, utan det skulle vara helt underbart!

GODJUL! kramar sandra :)
sandra-le@live.se

Kashaya sa...

Är gärna med och har länkat här

http://kashayatavlar.blogspot.com/2009/12/tavla-om-mobil.html

skulle ge den till min man som bara har en gammal och trasig Nokia som han ficj "ärva" av sin bror för si så där en 6-7 år sedan.

Cecilia R sa...

Min farmor fick en allvarlig stroke i somras. Medan hon var vid medvetande lyckades hon släpa sig till ytterdörren, låsa upp och öppna en springa. Tack vare detta upptäcktes hon sedan av en granne. Hon bor 90 mil ifrån oss och vill inte flytta. Jag skulle vilja ge henne en mobiltelefon som hon kan ha i en ficka eller på rullatorn så att hon alltid kan nå den och ringa om något händer henne. Min goa lilla farmor..

Carolina sa...

Jag skulle faktiskt ge den till mig själv. Skärmen på min nuvarande mobil är nämligen krossad. Vet inte hur det har gått till men det är jävligt typiskt med tanke på att jag har 8 månader kvar att betala på den.. Så jag har inte råd att köpa ny mobil..

/carolina
vgokuv@yahoo.se

Ingrid sa...

Hej! Jag är gärna med och tävlar, och om jag vinner så skulle jag faktiskt ge den till mej själv. Det är nåt fel på min telefon, så när jag ringer hamnar jag hos sOS ALARM. Detta är väldigt pinsamt, men ingenting jag kan göra nånting åt eftersom det är själva telefonen det är fel på. Så jag skulle bli jätteglad om jag vann en ny :) Kram så länge

Ulla sa...

Jag skulle ge den till mig själv eftersom alla andra har rätt så nya telefoner, iofs har inte min dotter det, nej det blir hon som får den i så fall.

Annica sa...

Jag skulle ge den till min pappa, som fick en stroke för 1,5 år sedan. Vilket betyder; långsjukskriven, olika funktionshinder, sämre ekonomi osv. Eftersom hans mobil nyligen gick sönder så r han i stort behov utav en ny. Hans ekonomi tillåter tyvärr inte att köpa en ny. Så det skulle bli en perfekt julklapp till honom. Med enkla funktioner och stora knappar, precis det han behöver. Hoppas vi har turen med oss. Kram och God Jul

Annica sa...

Just det, glömde länken! Här är den http://mukisannica.blogg.se/2009/december/till-pappa.html

Olelsi/Nettan sa...

Jag skulle vilja vara med och tävla. Min dotter som har problem med sin hörsel, skulle bli otroligt glad för denna mobil.
Då hon har svårt att höra i vanliga telefoner men den här verkar vara kanon: Vissa modeller erbjuder både förstärkt ringsignalstyrka och ljudjusteringsmöjligheter i luren, viktiga funktioner vid hörselnedsatthet.

Hon har gått igenom så himla mycket den här hösten så jag vill se hennes lycka när hon öppnar paket på julaftons morgonen.

Hoppas på tur för hennes skull!!

Länk:
http://olelsi.blogg.se/2009/december/perfekt-mobilatt-vinna-avslutas-6-december-0.html

Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
hockeytossan@hotmail.com

Ann-Charlotte Larsson sa...

Det blir till den åldrande mamman min, 65+.
Hon har väldans problem med en "vanlig" mobil så hon skulle bli riktigt, roktigt glad!

Ann sa...

Det finns så många jag skulle vilja ge denna telefon , så det är svårt att välja en!
Av den anledningen (och till viss del egoism) så vill jag ge den till mig själv. Då blir ingen besviken! Det tycker jag är en bra tanke nu i jultider.
Det finns fler skäl till att jag vill ha den och det är att jag ser allt sämre och det händer allt oftare att jag knappar fel. Att jag därtill ofta lyckas trycka på fel knapp när det ringer och jag snabbt ska få upp telefonen ur handväskan är ett irritationsmoment för omgivningen.
M.a.o. så skulle denna telefon vara en stor hjälp i familje-och julfriden!!!

Nobiantary sa...

Åh vad jag vill vinna den här tävlingen! Jag skulle ge telefonen i julklapp till min pappa som verkligen skulle behöva den här telefonen!

Tessan sa...

Skulle faktiskt vilja vinna den för egen del,
men det kanske anses helt fel.
Gillar inte vanliga mobilers knappar små,
men här kanske jag kan glasögonen frångå.
tessan.scilla@hotmail.com

Jessica Sthyr sa...

Jäklar vilken tävling! Klart jag är med :o jag skulle faktiskt behålla den själv ifall jag vann. Jag har en telefon nu som har varit inne på lagning 4 gånger för massa olika problem :) så skulle verkligen behöva en!

jessicasthyr@hotmail.com

Helen sa...

Jag vill vara med och tävla! Jag skulle vilja ge en sån mobil till min mor! Hon fick ärva min gamla,men då hon är i 70-årsåldern har hon aldrig lyckats lära sig hur den funkar.... Och den har väldigt små knappar. För att inte tala om knapplåset... Många gånger hon har ringt upp mig för att hon haft telefonen i fickan utan knapplås! Har länge tänkt köpa en sån mobil,men inte haft råd....
Helen
helolsson@hotmail.com

Elin sa...

Hej!

Jag skulle vilja je den hära telefonen till min älskade morfar som är 84år.
Han har alltid drömt om en mobil ocj jag skulle vilja je han en mobil i julklapp för han har alltig stöttat mig och hjälpt min när det har varit jobbigt för mig och min familj och så har han nedsatt syn och han ville ha en mobil som har stora knappar (eller vad man ska säga)
Kram Elin

corneliaaaa@hotmail.com sa...

Skulle ge den till min farmor och farfar att ha tillsammans. De har båda precis kommit hem från sjukhuset, där den ena haft vatten i kroppen då hjärtat pumpar dåligt, och den andra fått svårt att kontrollera tal och rörelser efter en stroke. Vet inte hur mycket dom kommer kunna prata i den, men det blir en trygghet för oss andra i familjen.

Petra sa...

Denna mobil skulle jag ge till min kära mamma som just nu använder min gamla avlagda mobiltelefon där halva den svartvita skärmen är trasig och hela utsidan är målad med olika färgers nagellack med en stor svart text där det står "HEJ GNU" som min vän skrivit. Tycker så synd om henne då hon tycker det är lite pinsamt att ta upp den bland människor, men ingen kan väl klandra henne. Detta står hon ut med bara så att jag ska kunna ha den "nya" mobilen pappa fick som premie för 5 år sedan då han gick med i nåt speciellt mobil-abbonnemang.

Men detta är inte den enda anledningen att jag vill ge henne telefonen, min mamma är verkligen den mest osjälviska människa man kan tänka sig, hon sätter ALLA före sig själv, inte på ett självförnedrande sätt utan verkligen för att hon genuint bryr sig om alla varelser på denna jord. Hon är kärleken själv personifierad. Hon är min förebild och ledstjärna. Jag kommer aldrig kunna tacka henne nog för allt hon gjort mig, men en fin, ny mobiltelefon skulle iaf vara en bra början :)

God jul! / från en tjej som älskar julen lika mycket som du gör!

petratradera@hotmail.com

elin sa...

Gud vilken underbar tävling, OM jag vann skulle jag ge den i julklapp till min mamma ^^, Hon behöver verkligen en ny! med STORA knappar ;) haha.

länk:
http://ssockertopp.blogg.se/2009/december/tavling-hos-julflickan.html

elin sa...

Vilken underbar tävling!
OM jag vann skulle jag ge den i julklapp till min mamma^^, Hon behöver verkligen en ny! och med STORA knappar ;). haha. Hon säger jämt: nej! ni ska inte köpa nått åt mig, spara pengarna till nått annat, men det är väll såklart man vill ge nått till sin älskade mamma, right? =)

länk:
http://ssockertopp.blogg.se/2009/december/tavling-hos-julflickan.html

Emilia sa...

Jag är med! ;)
Om jag vinner skulle jag skicka den här mobilen till min ensana lilla mormor i etiopien.
Hon har astma och svår diabetes, men hon bor helt ensam. Hon har heller ingen mobil att ringa någon om något skulle hända henne.
Den här mobilen verkar ju enkel nog så att hon som är analfabet skulle kunna förstå de.

rebecca sa...

Jag vill vara med! Vinner jag skulle jag ta mobilen själv eftersom jag inte har någon egen. Just nu använder jag en lånad mobil och det är inte kul om den skulle råka försvinna eller gå sönder så därför hoppas jag att just jag vinner din tävling. :)

Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/december/612-telefon.html

jessie sa...

Åh vilket bra pris! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja den till min pappa i julklapp! Han skulle verkligen behöva en ny telefon då hans gamla "tegelsten" gick sönder för några veckor sen. Min pappa är verkligen den mest otekniska personen som jag känner, han fattar ingenting på mobiltelefonerna som vi har idag. Så den här senior mobilen vore en så perfekt present till honom! Jag skulle bli så glad om jag fick chansen att ge honom något såhär bra! =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-en-mobiltelefon-1.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Hoppas verkligen på tur!
/Jessica

Linda sa...

Vill gärna vara med och tävla och skulle jag ha turen på min sida så skulle jag ge den till min sambo efterson hans telefon gått sönder. Kan ju vara bra att få tag på han iblandd :)

Har länkat

http://familjengranberg.blogg.se/2009/december/vinn-en-mobiltelefon.html

Hoppas på tur:)
Linda

pillan sa...

Till min kära Mor jag den skulle ge,
För hon på den knapparna kan se.

Hon har ALDRIG ägt nån mobil,
känns som hon skulle ha en innan hon blir senil.

Att ringa sin dotter hon då kan göra,
och jag skulle ju då henne höra.

Så nu hoppas jag att mobilen vinna, för då skulle MOR min svimma.

Anonym sa...

Jag är gärna med, min farmor skulle få denna i julklapp! Hon har en gammal mobil som knappt funkar och ibland kan hon inte ens se sms (hon är inte så teknisk haha) Så denna skulle vara perfekt! Hon blir glad för allt hon får av alla, men skulle hon hitta denna i ett fint paket under granen på julafton skulle hon nog bli överlycklig!
(nathaliien@hotmail.com

Tiagirl sa...

Jag skulle ge den till mig själv..men utan inslagning av massa tape utan som min farmor alltid gjorde; hon slog in pappret och höll det på plats med bara snöret.
Att bara vara 35 år och knappt få upp paket och än mindre få fingrarn att fungera på tex mobiler pga alla små små knappar är hemskt...
Telefonen verkar mkt lättare att använda med större knappar för såna som jag med ledbrutna fingrar!

Carola L sa...

Jag är med och tävlar och skulle ge telefonen till min mormor! Hon har ingen och är alltid på vift!


tavlingar(at)1000mbps.se

Olivia sa...

Hej! Jag skulle vilja ge den här telefonen till min farmor. Hon bor helt ensam i en annan stad ca 3 timmar långt bort från oss. Hon älskar att ringa till oss varje dag, men hon har bara en hemma telefon, så det blir riktigt dyrt för henne. Om hon får den här telefonen skulle hon bli hur glad som helst! Hoppas verkligen att jag skulle få ge den till henne, bästa julklappen! Nu håller jag tummar och tår! :)

Sara - Thaison sa...

Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om mobilen. Om jag skulle vinna skulle jag ge den till min morfar. Han är klumpfingrad men försöker ändå skicka sms till mig flera gånger per vecka. Det resulterar ofta i att jag får flera stycken som är halvfärdiga eller tomma då han trycker på fel knappar eller inte ser rätt. Det blir lite dyrt i längden då jag bor i Thailand.

Jessica n sa...

Om jag vann mobilen så skulle jag ge den till min pojkvän i julklapp för att han blev rånad på sin mobil för ett tag sen och nu har han en jättedålig, gammal mobil.
Jag tycker att han förtjänar en ny mobil!

Nicole sa...

Jag är med och tävlar. Vinner jag skulle min storebror få den! Han har kass syn, men vägrar skaffa linser/glasögon och hans mobil blev stulen i måndags. Detta skulle vara den perfekta julklappen!

Kram Nicole
sanzetth@hotmail.com

Anonym sa...

Hej är med i tävlingen. Den här mobilen vill jag ge till min älskade mamma som verkligen förtjänar en ny mobil då hon haft samma i hela livet typ haha! Plus att jag vill verkligen ge henne något fint iår och den här mobilen är väldigt fin och skulle verkligen vilja ge den till henne

kram

emiliahejhej@hotmail.com

Jennie Lundberg sa...

jag skulle vilja ge denna som en julklapp till min mamma :) hon hade en mobil men den har gått sönder nu, så skulle vlja ge henne denna som tack för att hon är bäst! :)

Richard Farmer sa...

Hej, jag är en privat lån långivare, som ger ut lån i en mycket låg ränta på 2%. Vi ger ut alla typer av lån som Educational lån, Business lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, auto lån och andra goda skäl. Vår låneprogram är mycket direkt och flexibel som din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål. Om du är intresserad, för mer information kontakta oss nu via e-post: creditconsultance890@outlook.com

Mrs Farida Stephen sa...

God dag, jag är ett registrerat privata pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig Räntor så låg som 2% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet tid för att någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5000 € till € 100.000.000. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserade bör kontakta oss via e-post: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Har du fått avslag av så många banker
behöver du finansiering för utbyggnaden av er verksamhet,
behöver du ett personligt lån

Ansöka om ett lån, skicka ner i detaljerna nedan:
1. Fullständigt namn
2. Adress
3. Mängd
4. Varaktighet Period
5.Phone Antal
6. yrke

Fru Farida Stephen

Finance Service sa...

Hälsningar alla.

Jag är Paul Williams ett privat lån långivare, vi är privata organisationer som ger ut alla typer av lån till människor som är ekonomiskt ned och i behov av ekonomisk hjälp, vi ger ut lån till mycket billig hastighet utan någon stress. Vårt företag är väl registrerat och kan ge ut lån till privatpersoner och samarbeta organ under goda förhållanden. våra tjänster är snabb och enkel. Om du är intresserad av att få lån från oss vänligen kontakta oss på vårt företag e-post: paulwilliamsfinance@gmail.com

Besök oss i dag för våra pålitliga tjänster
Hälsningar
Paul Williams.
Företag Email: paulwilliamsfinance@gmail.com
Kontakta oss nu.