tisdag 1 december 2009

Första avsnittet av julkalendern

Äntligen är julmånaden här på riktigt! Det firade jag med att kliva upp lite tidigare, krypa upp i soffan med en kopp te och titta på det första avsnittet av årets julkalender. Jag måste ändå erkänna att jag tyckte att den var lite halvmysig. Jag tycker fortfarande att det känns lite halvfel med superhjältar under jul..  och den är ju absolut inte den bästa som jag har sett.. men jag gillade den ändå lite. Det vore intressant att höra vad barnen som såg den i morse tyckte..

Såg någon av er? Eller kanske era barn? Tankar?

5 kommentarer:

En riktig jul sa...

Jag tyckte den verkade helt OK! Men ska fråga min 10 år gamla lillasyster om en åsikt! ;)

SvartaSara sa...

Jag gillar den, den har potential att bli bra. Den har räta julkänslan iaf, med snö, tomtar och lussebak m.m så jag hoppas att den ska bli bra. MIn dotter såg den med mig men hon är bara 11 mån så hon hängde inte med men jag är som sagt lite tokig i dessa kalendrar. Min favorit är nog trolltider eller albert och herberts jul.

Margie sa...

Hey sorry I have not visited for a while, I was abroad in England visiting my daughter. I don't know the Christmas show you talk about. I did however see the Christmas Carol in 3D and it was fun for the group I went with 14-16 year old girls, the snow falling in what seemed to be inside was great. hugs, Margie.

Metronyx sa...

Min 7-åring gillade den men jag avvaktar nog innan jag bestämmer vad jag tycker. De gör inte kalendrar som de brukade.

Anonym sa...

maste kolla:)