måndag 28 december 2009

TACK FÖR JULKLAPPEN!Jag måste skicka ett STORT tack till min tomte i julklappsswappen som skickade mig denna fina julklapp. Jag är så nöjd och båda sakerna används redan flitigt i vårt röda kök. Så fina, så mycket tack!

Tyvärr vet jag inte vem min hemliga tomte är då hela swappen tycks ha kollapsat, men om du är här inne och läser får du gärna ge dig till känna. Jag agerade hemlig tomte åt My precious home och hon har redan lämnat ett supergulligt meddelande till mig här i bloggen så jag vet att hon har koll på att det är jag som är hennes jultomte. Det är tråkigt att alla inblandade i swappen inte tar sitt ansvar (vissa har ju inte ens fått ett paket!!)  och det hade ju varit smidigt om arrangören kunde berätta vem som skickat till vem men så enkelt verkar vi inte få det. Men då tycker jag att vi kan hjälpas åt att försöka reda ut vem som skickat till vem. Avslöja dig för din tomte.. så ska nog snart alla veta vem de har fått sitt paket av!

Å tyvärr måste jag nog säga att jag känner mig tveksam till att ställa upp i något sånt här igen den kommande julen. Den här swappen har skötts alldeles för dåligt och det känns riktigt trist. Det är trots allt en riktigt rolig och fin idé.

Har någon av er varit med i den här julswappen? Kommer ni vara med nästa år? Eller har ni kanske varit med i någon annan?

1 kommentarer:

Maries Pysselblogg och Julstuga sa...

Jag var med och swapvärdinnans hantering av det hela är tyvärr väldigt dålig. Man undrar vad som hänt henne och hon blivit allvarligt och akut sjuk eller struntar i det.

Jag var även med i denna http://julswappen.blogspot.com/
swappen och där har det varit kanon, har varit med förut. En person som inte skötte sig och det var Julhuset.. men jag kan rekommendera Mindis swapp till nästa år.