tisdag 1 juni 2010

Lite förändringar på bloggen

3 nyheter här på bloggen såhär i sommartider:
  1. Då jag under våren fick obeskrivligt stora mängder spam-kommentarer på gamla inlägg (som jag nu har suttit och raderat manuellt.. pust!) har jag valt att i fortsättningen godkänna alla kommentarer innan de publiceras. De enda kommentarer som inte kommer godkännas är just spam så alla kan fortfarande kommentera och det går bara bra att vara anonym om man vill det. Så fortsätt ert flitiga kommenterande!
  2. I den vänstra kolumnen hittar ni nu något som heter Bloggsvar. Där kan ni skriva era eventuella frågor till mig (om ni inte vill skriva en kommentar under något inlägg eller maila; julflickan@gmail.com). Fråga på!
  3. Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag nu kopplat ihop min mobiltelefon med bloggen. Det innebär fler inlägg på språng. Kul va?

Dessa nyheter till trots så kommer Julbloggen ligga i dvala ett tag till. Fortsätt dock kika in då man aldrig vet när jullängtan blir alldeles för stor och bloggen vaknar till liv igen..

4 kommentarer:

Helen sa...

Kul med lite påminnelse om julen mitt i sommarvärmen, ser fram emot när det drar igång på allvar, fast vi vill ha en härlig sommar först:)

Julflickan sa...

Helen: Jag hoppas också på en bra sommar innan allt med julen kör igång. Det är en bra uppladdning med sol och varma dagar inför julsäsongen! :)

SaraOtto sa...

Härligt med ännu en julblogg :)

Amanda sa...

Kul med en koppling till mobilen :)