lördag 18 september 2010

Julflickan på äventyr

Min sommar var fylld av äventyr då jag först jobbade som språkreseledare och sedan som lokal engelsklärare i södra England. Jag spenderade hela min sommar där och träffade både fantastiska vänner och en ny kärlek. Denna nya kärlek har nu överraskat mig med en resa till Barcelona i morgon så jag ber i förhand om ursäkt för min frånvaro de kommande två veckorna. Jag lovar dock att återkomma starkt efteråt!

Ni som vill anmäla er till Julswapen, det är bara att ni mailar, och så återkommer jag till er så snart jag kommit hem igen.

8 kommentarer:

Stockholmsjul sa...

Vad romantiskt! :) Får se om du kommer hem med en ring lagom till jul då? ;)

Ha det bra i Barca!

Lindaskrypin sa...

Oj, ha så trevligt! Det var ingen dålig överraskning!

Londongirl sa...

GRATTIS till din nya kärlek och ha nu en skön resa!

Christmas Time sa...

Åh så härligt med sol och värme paus i allt väntande till jul. :)

Anonym sa...

Hej!

Hoppas allt är bra med dig! Jag ville bara säga att jag tycker din blogg är jättefin! Jag håller själv på att försöka få igång en julblogg, men den ser så tråkig ut! Så min fråga till dig är om du har någon bloggdesignsida som du kan rekommendera eller några andra tips när det gäller att göra sin blogg roligare och finare?

Tack på förhand!

Kramar www.luvasmagiskajul.blogg.se

ELIN - JULBLOGGEN sa...

Hoppas du har det trevligt!!

Margie sa...

I hope your trip went well and it sounds like you had summer adventures too. I am hosting a giveaway at Margie's Crafts one of my other blogs you are welcome to join in and post about it too. Hugs, Margie.

Emma sa...

Hej! När kommer du att börja uppdatera oftare? Jag skulle lätt, gärna läsa ett per dag!