tisdag 12 oktober 2010

Stockholm

Jag ska till Stockholm i helgen och har ett par timmar att döda på lördag dag. Är det någon som vet om det finns någon butik som plockat fram sina julsaker? Eller någon annan butik som jag som julfantast borde besöka?

5 kommentarer:

♥♥Franska Liljan♥♥ sa...

American Classics, kan ha hunnit ta fram lite julpynt, men annars är det väl Åhlens city, som kanske har lite jul. Jag såg inget juligt på stan idag...

Kram!

Lalolandet sa...

Du borde besöka EJES-choklad...som ligger på Erik DAhlbergsgatan 25.
Förut hade de även en julaffär på nedre plan på PUB som alltid hade öppet året runt- men den kan nog vara helt borta nu (lääänge sen jag var där).
Sen tror jag på Panduro och Lagerhaus.
HA det så bra i Estockholmo

Stockholmsjul sa...

Hihi jag har lite koll! ;) Jag tycker det man absolut ska göra är att gå runt i gamla stan och vid vattnet. Jag vet ingen butik som har börjat få upp mycket julsaker, men Indiska har kanske plockat fram en aning saker och lite andra vanliga affärer. Men i gamla stan kan du nog hitta butiker som har julpynt. I gamla stan finns allt möjligt fint och massa små butiker.

Anna sa...

Sen kan du alltid gå och fika på String Café som redan julpyntat!

Jenny sa...

Hej, vilken fin blogg du har. Jag var på stan så sent som idag och Åhléns på Odenplan tog fram pyntet idag så jag tror att de borde ha gjort det i city också. Indiska har plockat fram julpyntet. Lagerhaus vid stureplan har tagit fram pyntet. Berry details på Gamla brogatan har tagit fram julpyntet. Underbara American Classics brukar tyvärr ta fram pyntet rätt sent. Om du gillar julkulor så rekommenderar jag verkligen gamla stan. Det finns en liten butik där som har en hel del julkulor. Tyvärr minns jag inte vad den heter. Men gamla stan ska du absolut gå till. Sicksacka lite bland gatorna för där finns massor av mysiga butiker med juligt.
Kika gärna in i min julblogg www.julistan.com jag kanske hinner få ut en liten guide innan lördag. Ha en bra dag i Stockholm.