måndag 20 december 2010

Hej!

Här kommer ett litet levnadstecken från mig.  Som vissa av er kanske märkt har jag varit ovanligt frånvarande i år och jag måste väl inse att jag hamnat i någon slags ofrivillig bloggpaus. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Det känns riktigt tråkigt och jag måste erkänna att jag nu under december månad saknar att vara student (att kunna planera sina dagar relativt fritt och dessutom ha många dagar helt utan något inplanerat gjorde julbloggandet bra mycket enklare). Men, jag försöker att inte känna mig stressad över att jag inte har tid utan försöker njuta av julen så gott det bara går. För det är väl trots allt det julen handlar om? Att njuta och inte känna några krav?

Vi får se om det blir några fler inlägg när jag går på julledighet senare i veckan eller om jag bara väljer att njuta av den underbara juletiden. Men för att vara på den säkra sidan önskar jag er alla en God Jul och ett Gott Nytt År redan nu.

(Å nu julswapare - jag har inte glömt er och finns nu åter kontaktbar på mailen. Det är bara att ni hör av er om ni har några problem!)

1 kommentarer:

Carolina sa...

Jag har mailat dig om att jag fortfarande inte fått någon julklapp i swappen, men inte fått något svar...

/Carolina