måndag 24 oktober 2011

Årets julklapp?


Aftonbladet skriver idag att spelbolaget Betsson tror på kaffemaskinen som årets julklapp. 

"– Läsplattan och spikmattan har varit självklara favoriter de två senaste åren men i år är det svårare än någonsin att förutspå årets julklapp. Vi tror dock att det är kaffemaskinens år i år, en produkt som finns i nästan alla familjers hem och som sjunkit så mycket i pris att det snarare är förbrukningen än inköpspriset som är det primära, säger pr-ansvarige Thomas Bertilsson."

Läs mer här.

Vilken vara tror ni kommer bli årets julklapp? Själv skulle jag inte bli helt förvånad om Betsson har rätt. Jag skulle själv gärna vilja hitta en bland mina julklappar..

6 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag håller nog fast vid smartphonen ;)

Helena - Hellys Jul sa...

nja, tycker alltid att årets julklapp är nått jag själv kanske inte velat ha. Kaffe är gott men bryggaren vi har duger ;)

Hanneles julparadis sa...

nej, läsplatta, tror jag

Emelies Christmas sa...

Hej!
Tänkte bara meddela dig om att jag har länkat dig i ett inlägg på min blogg där jag kommer samla alla julbloggar som jag kan finna.
Saknar du någon julblogg i mitt inlägg så säg gärna till!

Ha det gott så länge!
Kram Emelie

Jul hos Tess sa...

Jo, det tror jag säkert kan stämma :) Känns väl kanske inte jättespännande, men det var väl inte spikmattan heller! ;)

Matilda sa...

Kan absolut stämma! Framförallt bland "oss yngre" har jag sett hur den flyttar in i hem efter hem och de som fortfarande inte har någon önskar sig en. Själv investerade vi i en förra hösten och det är ett av de bästa köpen vi gjort.