måndag 14 september 2009

Julkalender 2009 i radio

Årets julkalender i Sveriges Radio kommer heta "Nelly Rapp - en gastkramande jul" och den är skriven av barn- och ungdomsförfattaren Martin Widmark. Den ska vara ett spännande äventyr där monsteragenten Nelly Rapp och hennes hund London får ett mysterium att lösa när de ska fira jul på Monsterakademin.

Jag har aldrig varit någon stor radiolyssnare och har därför aldrig (inte ens när jag var barn) följt någon av julkalendrarna i Sveriges Radio så jag tror inte att jag kommer följa den här heller. Jag tycker dock att den låter spännande. Förhoppningsvis kommer alla barn att gilla den!

4 kommentarer:

Hanneles jul sa...

jag har min nya lilla mp3 spelare med radio :)

Jessica sa...

Åh, jag älskar att lyssna på julkalendern på radio. Det bästa nu är ju att man kan lyssna via webben.
När jag bodde i stockholm så passade jag alltid på att åka till jobbet i rätt tid så jag kunde lyssna i lurarna och vara klar lagom tills jag kom fram till jobbet =)

Det är mysigt att käka frulle, lyssna och ha tända ljus.
Monsterakademin...jag tänker onekligen på Harry Potter VS Ture Sventon av någon anledning =)
Allt gott!
Jessica

Julflickan sa...

Hannele - Jag önskar att jag också kunde lyssna på radio i min musikspelare. Men jag har en iPod, så det fungerar inte. Kanske får försöka mig på att lyssna i min telefon :)

Julflickan sa...

Jessica - Vad härligt att kunna lyssna på vägen till jobbet! Det tror jag att jag också att jag skulle kunna uppskatta. Det får jag satsa på när jag lämnat studentvärlden! :)

Jag brukar äta frukost och tända ljus framför tv-kalendern. Hur mysigt som helst. :)

Om det skulle vara en blandning av Ture Sventon och Harry Potter låter det i mina öron som att det kan bli en spännande julkalender! :)